Comunicarea cu oamenii nu aduce intotdeauna bucurie si emotii pozitive. Chiar si intr-o conversatie obisnuita, sunt posibile dezacorduri si resentimente. Oamenii reactioneaza in moduri diferite. Unii iarta rapid si uita, iar altii nu vor rata sansa de a se razbuna de indata ce va aparea ocazia. Astrologul Natalia Bushurova a realizat o evaluare a celor mai razbunatoare zodii.

Rac
Racul preia conducerea. Este chiar surprinzator. In ciuda listei cu toate calitatile pozitive, Racii il pot manipula pe cle care i-a gresit pana cand constiinta il mananca. Desigur, acest lucru poate sa nu para suficient, iar Racul va incepe atacuri psihologice. Asemenea vampirilor energetici, ei vor continua sa se razbune. Pentru a preveni un astfel de sfarsit, trebuie sa incercati sa vorbiti inima la inima imediat dupa o situatie neplacuta. In caz contrar, Racul va incepe sa puna la cale sa se razbune.

Capricorn
Al doilea loc ii apartine pe buna dreptate Capricornului. Este greu sa-i jignesti, dar daca ai reusit, atunci este mai bine sa nu mai vorbesti si sa nu te apropii de reprezentantii zodiei. Nu vor fi draguti cu tine si vor arata o alta fata. Cel care a gresit va fi ignorat sau atacat dur, agresiv.

Fecioara
Multi s-ar putea sa nu inteleaga ca au jignit-o pe Fecioara, pentru ca reprezentantii zodiei nici macar nu vor arunca o privire. In ciuda calmului exterior, ei vor acumula resentimente si vor parjoli tot. Prin urmare, va fi imposibil sa dezvoltati relatii cu ei. Fecioarele se vor razbuna foarte linistite si chiar elegant. Pentru aceasta, astrologul le acorda a treia pozitie in clasament.

Leu
Leii se asteapta ca oamenii sa-i trateze cu respectul cuvenit. Acesta este un semn mandru care nu va ierta neglijenta. Pentru a pierde din favorurile reprezentantilor zodiei, este suficient sa nu le acordati o atentie deosebita. Leul isi va aminti totul. El nu va arata clementa fata de nedorit. Semnul nu este capabil de rautate reala, pentru ca este sub demnitatea sa.

BALANTA
Balantele cauta mereu nod in papura si deseori se hranesc cu paranoia. Asa ca au impresia ca sunt inselate sau tradate aproape in fiecare zi. Acest lucru insa ii face p enativii acestei zodii sa fie foarte dibaci in ticluirea de planuri de razbunare. Fiind si foarte inventivi, este greu de intuit ce ar putea face pentru a rani persoana care i-a inselat. Asa ca cel mai bine este sa nu tradati vreodata un nativ din Balanta pentru ca nu stiti la ce va puteti astepta.

SCORPION
Scorpionii sunt persoane foarte razbunatoare. Nu se sfiesc sa faca rau dinadins tuturor acelora care au indraznit sa le calce increderea. Merg uneori atata de departe incat se asigura ca persoana pe care se razbuna ramane si fara iubita sau iubit si fara loc de munca si daca se poate si fara niciun bun material. Scorpionii sunt de temut daca au motive sa se razbune pe cineva.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *