Săptămâna cuprinsă între 10 și 16 octombrie ne va aduce o serie de întâlniri care mai de care mai neașteptate.

Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 octombrie 2022
Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor avea parte de câteva vizite surpriză. Berbecii s-ar putea revedea cu o rudă plecată în străinătate de ani buni sau cu un prieten din copilărie pe care nu l-au văzut de un car de vreme.

Leii și Săgetătorii ar putea da ochii cu o persoană care a contat cândva în viața lor, poate cu un fost profesor, un mentor din adolescență.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au și ele câteva întâlniri, dar nu cu oameni, ci cu situații dificile. Din cauza karmei de atașament posesiv e foarte posibil să se trezească în tot felul de contexte complicate mai ales pe plan financiar.

Scorpionii stau cel mai bine dintre cele trei zodii, căci ei găsesc urgent soluții pentru orice problemă.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) își vor face tot felul de planuri, însă socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg.

Primul fotbalist care şi-a recunoscut homosexualitatea, reacție dură după mesajele postate de Casillas…
DIGISPORT.RO
Primul fotbalist care şi-a recunoscut homosexualitatea, reacție dură după mesajele postate de Casillas și Puyol
ADVERTISEMENT

Gemenii vor reuși să iasă cel mai bine din anumite încurcături, în timp ce Vărsătorii și Balanțele s-ar putea să apeleze la ajutor pentru a ieși din impas. Balanțele în continuare au de rezolvat anumite chestiuni în familie. Astrele le recomandă să nu-și spele rufele public.

Zodiile de pământ se desprind de o parte a trecutului
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se desprind de anumite episoade ale trecutului pe care până acum nu le puteau depăși.

Taurii se complică în niște situații financiare. Fecioarele au parte de o surpriză amoroasă, iar Capricornii rezolvă niște lucruri la locul de muncă.

Din punct de vedere karmic, cele trei zodii de pământ trebuie să aibă foarte mare grijă la karma de agresivitate. Le sare destul de repede țandăra din orice. Nu se adresează cum trebuie în multe situații și de aici pot ieși scântei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *