Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 10-16 octombrie 2022 îi pune pe Bivoli în niște posturi nu tocmai plăcute. Ironiile pe care le fac pe seama altora s-ar putea să îi coste.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 octombrie 2022
Bivolii trebuie să fie ceva mai atenți la glumițele pe care le fac despre ceilalți. Unele cuvinte pot fi intepretate sau pot fi de-a dreptul deplasate.

Șobolanii se pun în niște posturi neplăcute în perioada următoare. Singuri se angrenează în niște discuții fără sens, așa că n-ar trebui să se plângă dacă au de suportat niște consecințe.

Mistreții îi cuceresc pe ceilalți cu simțul umorului și calmul ieșit din comun. Au noroc de oameni minunați în jurul lor. Caii și Câinii dau de dificultăți la locul de muncă. Certurile sunt inevitabile.

Cocoșii recuperează timpul pierdut și petrec momente cu persoane pe care nu le-au mai căutat de ceva vreme. Au de-a face cu tot felul de experiențe noi.

Maimuțele nu sunt în apele lor. Încep să aibă anumite regrete legate de decizii pe care nu le-au luat atunci când trebuia. Multe dintre ele s-ar putea trezi într-o realitate cu totul diferită.

Tigrii își fac griji degeaba
Șerpii se concentrează pe tot felul de evenimente din familie. Organizează totul cu mai multă dibăcie și se mișcă destul de repede indiferent de contextul în care sunt puși.

Iepurii și Oile au nevoie să fie sfătuiți, dar sfaturile nu vin de unde trebuie. Mare atenție la așa-zișii oameni de bine!

Tigrii sunt foarte neliniștiți toată săptămâna. Își fac tot soiul de gânduri, de idei, de griji pentru cei din familie. Astrele le recomandă să fie mai detașați. Totul e doar în mintea lor.

Dragonii pun mare preț pe cuvântul dat, așa că în perioada care vine își vor respecta fiecare promisiune făcută față de ceilalți. Vor să facă o figură plăcută, să nu fie arătați cu degetul și să fie considerați neserioși.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *