Până la sfârșitul lui 2022, 3 zodii vor fi foarte neliniștite, după cum a dezvăluit astrologul Nicoleta Svârlefus. Urmează emoții mari pentru ele.

Cele 3 zodii care trec prin mari frământări până la final de an, dezvăluite de Nicoleta Svârlefus
Cei trei nativi enumerați în rândurile următoare vor trece prin mari frământări în următoarea perioadă. Se anunță momente dificile pe toate planurile.

Taur
Pentru acești nativi pot apărea probleme de sănătate și ar fi bine să găsească un echilibru în programul lor pentru a avea timp și de relaxare. Anumite relații se pot destrăma, însă se pot crea altele.

Pot apărea tensiuni cauzate de anumite diferențe în relațiile sentimentale, mai ales în luna noiembrie. Astrologul spune că vor fi aspecte care se pot rezolva dacă există efort.

Sunt șanse să obțină un post de conducere sau responsabilități dificile la locul de muncă. Unele persoane care i-au susținut în trecut nu o vor mai face acum. Pot exista și perioade în care nu dispun de foarte mulți bani, așa că e bine să facă economii.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o perioadă tulburată în plan amoros, iar conversațiile cu cei dragi vor scoate la suprafață anumite nemulțumiri adunate de-a lungul timpului, din ambele părți. Este nevoie de prudență.

Acești nativi trebuie să fie atenți și la ceea se se întâmplă în mediul profesional, deoarece anumite situații le pot afecta viața sentimentală. Partenerul de viață sau de afaceri poate avea probleme de sănătate, iar relațiile pot fi tulburate.

E agitație la locul de muncă, iar jocurile de culise vor produce multe schimbări. De asemenea, este bine ca Gemenii să fie atenți și la sănătate și să se trateze atunci când e nevoie. Astrologul recomandă prudență și în plan financiar.

Vărsător
Sănătatea Vărsătorilor este vulnerabilă, așa că ar trebui să aibă mai multă grijă, avertizează Nicoleta Svârlefus, potrivit spotmedia.ro. Apar schimbări în plan relațional, așa că e momentul să se îndepărteze de unele persoane și să se apropie de altele.

Apar multe provocări în relațiile cu membrii familiei și e bine să fie deschiși la anumite situații noi care apar. Pot încheia o relație amoroasă și își vor schimba concepțiile despre iubire.

Ies la iveală toate problemele și lipsurile de la locul de muncă, dar și cele din relațiile cu colegii. Pot apărea schimbări majore și chiar restricții în plan profesional, dar nu este exclus să-și piardă locul de muncă. Trebuie să fie atenți la bani și la felul în care își gestionează cheltuielile.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *