Pe zi ce trece, Nicoleta Voica arată din ce în ce mai bine. Dincolo de meseria de artist, cântăreața a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru public. După schimbarea radicală pe care a făcut-o, toată lumea a dorit să afle secretul unui trup de invidiat. Cu ajutorul operației de micșorare a stomacului și a regimului strict, Nicoleta Voica a pierdut, în total, nu mai puțin de 35 de kilograme. Acest lucru însă nu a fost suficient pentru interpreta de muzică populară.

Nicoleta Voica a vrut să se mențină la greutatea potrivită, așa că a adoptat un nou stil de viață, pe care îl respectă cu sfințenie. Soțul a motivat-o pe artistă să renunțe la alimentele nesănătoase și să se apuce serios de sport, întrucât este nutriționist.

Artista a făcut schimbări radicale
Cei doi parteneri au creat inclusiv un grup, pe Facebook, numit ”Facem bine împreună”, dedicat persoanelor care doresc să slăbească rapid, dar sănătos. Viața tumultuoasă de artist a fost cea care a dat peste cap întreg echilibrul Nicoletei Voica.

Pentru a combate însă această problemă, interpreta de folclor a trebuit să facă schimbări radicale.

Primul pas, dar și cel mai important, a avut loc la nivelul alimentației. Atât interpreta de folclor, cât și soțul ei au înlocuit din meniul zilnic toate produsele bogate în calorii, cu cele pline de vitamine.

“Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă 4 kilometri”
În plus, Nicoleta Voica nu ratează nici orele de sport. Zi de zi, cântăreața acordă cel puțin o oră exercițiilor fizice, care îi tonifiază vizibil corpul. Alt secret pentru un tonus de invidiat este motivația. Pentru aspectul său de acum, Nicoleta Voica a fost dispusă să renunțe la alcool, dulciuri și mezeluri.

“Când m-am dus să mă operez, aveam 80 de kilograme („Startul” la slăbit a început însă de la aproape 100 de kilograme – n.r.). Am avut trei operaţii.

Înseamnă sănătate, tinereţe, restartare într-un fel. Mă simt mai tânără, cu mai multă vigoare. Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci.

Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă 4 kilometri zilnic şi fac exerciţii pentru braţe.

Înainte, nu aş fi făcut nimic. Nu mănânc nimic care conţine chimicale, nu mezeluri, nu lămâie, nu oţet – un an de zile, nu alcool”, a povestit Nicoleta Voica în emisiunea „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *