Luna noiembrie 2022 își va pune amprenta asupra multor semne zodiacale. Bivolii și Dragonii sunt cei mai încercați de soartă, mai ales în a doua jumătate a lunii care urmează.

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2022
Bivolii se pun pe picioare, însă oricât de multe eforturi ar face, parcă există ceva ce nu funcționează cum trebuie. În noiembrie își vor da seama ce au de făcut pentru a ieși din impas.

Dragonii aduc o serie de argumente în favoarea lor, într-o chestiune legată de muncă. Cu toate acestea, nu vor fi ascultați sau înțeleși pe deplin, iar de aici apar o serie de discuții.

Maimuțele își revin după un debut de toamnă nu tocmai încântător. În noiembrie își recapătă încrederea în forțele lor și încep să realizeze lucruri mărețe.

Șobolanii duc dorul unei perioade extrem de efervescente din viața lor. Se gândesc la ce trebuie să facă pentru a retrăi anumite momente. Nu ar fi rău să călătorească mai mult, să ajungă în locurile unde au avut acele experiențe spre care tânjesc.

Câinii și Tigrii au o perioadă destul de debusolantă din punct de vedere sentimental. Acești nativi au de-a face cu o serie de șicane din partea persoanei iubite. Nu pot trece peste unele dintre glumițe.

Caii regândesc anumite proiecte
Caii se adună și regândesc anumite proiecte pe care le-au lăsat de izbeliște. Au foarte multă ambiție și sunt extrem de dornici să dovedească tuturor de ce sunt în stare.

Mistreții pun în funcțiune anumite mecanisme ascunse pe care le aveau. Scot niște ași din mânecă la care nu se aștepta chiar nimeni.

Șerpii au parte de o lună plină de evenimente neprevăzute. Se vor raporta cu maximă atenție la tot ceea ce vor face și vor fi în mijlocul unor situații din care doar cineva inteligent precum ei poate să iasă cu bine.

Cocoșii, Oile și Iepurii au un noiembrie lipsit de griji, în sfârșit! A venit și vremea ca acești nativi să se bucure numai de lucruri frumoase. Soarta e de partea lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *