Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 februarie 2022: Șobolanii descoperă tot felul de lucruri neplăcute despre oamenii în care aveau cea mai mare încredere.

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, pentru săptămâna 7-13 februarie 2022, mai multe zodii vor avea câteva revelații neplăcute despre oamenii de care se înconjoară.

Printre acestea se numără și Șobolanii, care ar putea rupe anumite legături de prietenie. Li se ridică vălul de pe ochi!

Șobolanii realizează că au avut încredere în cele mai nepotrivite persoane. Mulți dau bir cu fugiții acum, când le datorează niște explicații în legătură cu minciunile pe care le află.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 februarie 2022
Câinii trebuie să ia decizii în locul altora, iar această postură nu le priește prea tare. Găsesc ei o soluție, până la urmă, încât toată lumea să fie împăcată.

Caii nu-și mai văd drumul de câtă muncă au! Dovedesc multă conștiinciozitate și determinare, indiferent de lucrurile de care se apucă și de dificultatea lor.

Bivolii sunt ceva mai temperamentali în săptămâna care urmează. Aproape nimic nu le convin și nu vor să mai mascheze că sunt fericiți.

Șerpii sunt puși pe renovare. Petrec mult timp în casă. Au tot felul de planuri de redecorare a căminului lor.

Maimuțele petrec timp cu cei apropiați, descoperindu-le minciunile una după alta. Acești nativi au talentul de a-i face pe ceilalți să cadă în ridicol în fața lor și nu le arată că s-au prins de lucrurile pe care le îndrugă. Vor folosi toate informațiile în favoarea lor, la momentul potrivit.

Dragonii sunt prinși între ciocan și nicovală. Trebuie să împartă dreptatea între două persoane pe care le iubesc, dar care nu se suportă între ele.

Cocoșii devin foarte sensibili
Mistreții sunt puși pe glume cu toată lumea. Atenție! Nu tot ce scot pe gură este amuzant pentru ceilalți, așa că ar trebui să fie foarte atenți.

Cocoșii sunt extrem de sensibili. Se lovesc de tot felul de situații și empatizează excesiv cu dramele celorlalți.

Tigrii vor tăia răul de la rădăcină, în sensul că pun capăt relațiilor toxice pe care le au. Și ei află niște lucruri neplăcute despre oamenii din jur.

Oile din zodiacul chinezesc devin nostalgice. Petrec foarte mult timp meditând, ocupându-se de tot felul de practici pentru liniștea sufletului lor.

Iepurii își iau tot felul de noi angajamente. Vor fi oameni de bază atât în familie, cât și la serviciu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *