Ideal pentru momentele de relaxare, ceaiul are și alte beneficii, de care puțină lume știe. Tocmai de aceea, nu arunca pliculețele de ceai, pentru că îți vor fi de ajutor.

Nu arunca pliculețele de ceai-Deodorizante pentru pantofi

Tocmai ai băut un ceai care ți-a plăcut mult? Ia pliculețele, pune-le la uscat într-un loc aerisit, apoi pune-le în pantofi și vei scăpa în acest fel de toate mirosurile neplăcute. Pentru efect maxim, folosește pliculețe de ceai negru sau roșu. Tot pliculețele de ceai sunt cele care calmează arsurile ușoare sau înțepăturile. Lasă-le să se răcească și pune-le pe zona cu probleme, unde le vei lăsa să acționeze câteva minute. Ai pungi sub ochi? Nu apela la tot felul de chemical.

Pune un plic de ceai folosit și răcit pe cearcănele tale și lasă un sfert de oră. Vei rămâne surprinsă de rezultat. Nu în ultimul rând, înainte de a planta un bulb, pune în ghiveci două plicuri cu ceai, apoi pune pământ de flori. Când vei uda planta, nutrienții din plicul de ceai vor ajunge la plantă. Nu uita nici că tot plicurile cu ceai sunt cele care țin dăunătorii la distanță.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *