Andreea Mantea este una cele mai cunoscute vedete de la noi. Cu siguranță nu există persoană care să nu fi auzit de ea.

Vedeta are o carieră de ani buni în televiziune.

Tot televiziunea i-a făcut cunoștință cu tatăl băiețelului ei, de care s- despărțit înainte să afle că este însărcinată, afirmă luptătorul.

Într-un interviu oferit pentru Click!

Andreea a vorbit despre viața amoroasă, dar și Dvid, băiatul ei care îi este un prieten adevărat și o sfătuiește în orice.

Andreea Mantea este o figură populară în rândul televiziunii, iar acesta nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. În interviul acordat pentru cel de la Click!, vedeta a intrat în intimități și a vorbit despre viața ei amoroasă, dar și despre cel mai importantă persoană din viața ei, David, fiul său. Întrebată despre planurile de căsătorie, vedeta Tv a mărturisit că nu are timp de așa ceva.

„Eu n-am timp de măritiș. De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni.

Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu „mega” împlinită.

Sau „foarte” împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place’’, a spus aceasta pentru Click!

Ei bine, nici pe plan amoros Andreea nu stă rău. Aceasta a mărturisit că nu duce lipsă de dragoste, fiind un lucru esențial în viața ei. La întrebarea ‘’Cu dragostea cum stai?’’, Andreea a răspuns că o duce foarte bine pe acest plan.

‘’Eu, foarte bine. Fără dragoste nu pot exista pe acest pământ’’, a mărturisit ea.

Se pare că în viața Andreei există și un bărbat care îi este mereu alături în toate și este sfătuitorul ei numărul 1. Este vorba despre nimeni altul, decât fiul vedetei, David.

‘’Bineînțeles că există un bărbat în viața mea. David!’’, a mărturisit Andreea Mantea.

„David este un sarcastic și jumătate”
Vedeta a vorbit și despre David, fiul ei care are o personalitate diferită față de copiii de vârsta lui, spune ea. Este un copil glumeț și din câte se pare, relația dintre cei doi este și una de prietenie, pe lângă cea de copil-părinte.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *