După ce a devenit mamă pentru a treia oară, Amalia Năstase s-a îngrășat 30 de kilograme. Pentru că au trecut patru ani și nu a reușit să le dea jos, Amalia Năstase a luat hotărârea să înceapă o dietă nouă care, speră ea, o va face să fie din nou ca trasă prin inel.

A început dieta personalizată

Pentru că în patru ani nu a reușit să dea jos cele 30 de kilograme pe care le-a acumulat după ce-a treia sarcină, Amalia Năstase a spus că e momentul să schimbe dieta și a ales una personalizată, cu o linguriță cu ulei de cocos și un shake cu integratori alimentari, care speră că va face minuni cu trupul său.

Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a găsit ericirea acum trei ani lângă Răzvan și are o căsnicie așa cum și-a dorit dintotdeauna. Iată ce spune aceasta despre echipa minunată pe care o face alături de soțul său: „Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi familia mea să fie sănătoasă. Să avem încredere în noi, atunci poţi să faci orice.

Ştii cum e, pisica blânză zgâre rău. Mă mai enervez. Noi lucrăm împreună. Câteodată el are o opinie, eu am o opinie, câştigă el mereu şi eu mă enervez. Eu tot timpul am cam fost aşa.

Eu aşa ştiu să funcţionez. Fac echipă foarte bine cu omul de lângă mine, mi-ar şi părea că sunt singură dacă nu ar fi Răzvan în acelaşi business cu mine. E cel mai frumos sentiment să ai încredere unul în altul. Mi s-ar părea foarte greu să fiu suspicioasă”.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *