Kamara a transmis pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant de ziua fiului său. Mai mult, artistul a publicat şi o fotografie în care apare alături de Leon, dar şi de mama acestuia.

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, iar de când s-a născut a trecut prin mai multe operaţii pentru ca viaţa sa să se schimbe.

Deşi părinţii micuţului au divorţat în urmă cu ceva timp, cei doi se ocupă în continuare împreună de creşterea fiului lor.

De ziua micuţului, pe reţelele de socializare a apărut o fotografie în care cei trei păreau extrem de fericiţi. Kamara îşi sărută fosta soţie pe obraz, semn că dragostea dintre ei nu s-a stins de tot. Mai mult, în mesajul pe care l-a publicat, artistul vorbeşte despre „minunea” care îi va ţine legaţi pentru totdeauna.

„𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊 𝒂𝒏𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒔𝒊 𝒄𝒖 𝒕𝒐𝒕 𝒄𝒆 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒎𝒂𝒊 𝒃𝒖𝒏 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕𝒖𝒍 𝒕𝒂̃𝒖. 𝑰𝒎𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏𝒂̃ 𝒂𝒎 𝒇𝒂𝒄𝒖𝒕 𝒐 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒏𝒆 𝒔𝒊 𝒏𝒖𝒎𝒆𝒍𝒆 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆𝒊 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒏𝒊 𝒆 𝑳𝑬𝑶𝑵. 𝑨𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̃ 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒏𝒆 𝒏𝒆 𝒗𝒂 𝒕𝒊𝒏𝒆 „𝒍𝒆𝒈𝒂𝒕̗𝒊” 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒕𝒐𝒕𝒅𝒆𝒂𝒖𝒏𝒂 𝒔𝒊 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒓𝒏𝒊𝒄𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒂 𝒊𝒏𝒅𝒆𝒑𝒍𝒊𝒏𝒊 𝒎𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒏𝒐𝒂𝒔𝒕𝒓𝒂̃: 𝑺𝒂̃ 𝒊̂𝒍 𝒑𝒖𝒏𝒆𝒎 𝒑𝒆 𝑳𝒆𝒐𝒏 𝒑𝒆 𝒑𝒊𝒄𝒊𝒐𝒂𝒓𝒆𝒍𝒆 𝒍𝒖𝒊. 𝑰𝒎𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏ã 𝒗𝒐𝒎 𝒓𝒆𝒖𝒔𝒊, 𝒄𝒖 𝑽𝒐𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖. 𝑺𝒂̃ 𝒕𝒆 𝒃𝒖𝒄𝒖𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒐 𝒛𝒊 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒏𝒂𝒕𝒂̃ 𝒔𝒊 𝒅𝒆 𝒕𝒐𝒕 𝒄𝒆 𝒊𝒕𝒊 𝒑𝒐𝒇𝒕𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒊𝒎𝒂 ❤️😘”, a scris Kamara pe pagina sa de Instagram.

Micuțul Leon, victima unei erori medicale
În cadrul unui interviu mai vechi, Kamara a dezvăluit că tot calvarul prin care Leon trece este din cauza unei erori medicale. Se pare că băiețelul s-a născut sănătos, însă medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit. Acest lucru a dus la un stop cardiorespirator, iar de acolo au început toate problemele.

„Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a mai spus Kamara.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *