Cu toții avem senzația că suntem bucătari desăvârșiți, dar când ne aducem aminte de preparatele bunicii, plecăm capul. Iată care sunt cele mai inedite trucuri lăsate moștenire de cele mai bune gospodine: bunicile.

Secrete de bucătărie de la bunica-Pune puțin vin în ciorba de fasole pentru un gust desăvârșit

Ești pur și simplu îndrăgostit de ciorba de fasole? Atunci trebuie să pui, la final, după ce a fiert, un căpăcel de vin roșu sau oțet. De asemenea, nu uita să supa de legume va fi incredibil de bună dacă atunci când o iei de pe foc vei arunca în preparat două felii subţiri de ţelină proaspătă vei acoperi cu capac.

Pentru ca supa de mazăre să nu dea în fiert, pune în oală o bucățică de pâine. În plus, toate mâncărurile sau supele de legume vor avea gustul pec care ți-l dorești, dacă la final vei pune puțin unt. Când bați carnea pentru șnițele, umezește puțin fundul de lemn. Și pentru ca șnițelele să iasă extraordinare, lasă carnea câteva ore în lapte amestecat cu usturoi. De asemenea, dacă vrei șnițele care să se topească în gură, pune în loc de pesmet, fulgi de porumb.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *