Știai că există câteva alimente care, spun specialiștii, nu se consumă niciodată pe stomacul gol pentru a nu avea probleme cu sănătatea?

Nu consuma niciodată aceste alimente pe stomacul gol!-Iată care sunt acestea.

Niciodată dulciuri, citrice și cafea!

Tot timpul auzi că dimineața e bine să înceapă cu un pahar mare cu suc de portocale? Sigur că e minunat pentru organism, însă cu o singură condiție: să nu fie consumate pe stomacul gol! Iar ca să nu perturbi echilibrul calciu-magneziu, întotdeauna înainte de a consuma banane, mănâncă ceva. Legumele crudele, la rândul lor, perturbă grav mucoasa gastrică dacă sunt mâncate la prima oră a dimineții iar de aici până la gastrită sau ulcer nu mai e decât un pas.

Chiar dacă pare greu de crezut, dar dimineața organismul nu are nevoie să mănânce iaurt! Ca să aibă efectul dorit, consumă-l la două ore după micul dejun și seara. Nici băuturile răcoritoare nu trebuie să-și facă loc în diminețile tale, pentru că nu sunt bune pentru digestie, iar dacă vei mânca dulciuri atunci vei face în așa fel încât pancreasul să nu mai poată produce cantitatea necesară de insulină. Cât privește cafeaua, deși ne trezește, o consumăm doar după ce am mâncat măcar o felie de pâine combinată cu ce vrem noi.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *