Ai avea nevoie de o aventură? Ți-ai dori să vezi locuri neexporate? Te poți duce oriunde vrei, dar există câteva locuri în lume, unde absolut nimeni nu are voie să calce.

În aceste locuri, nu are voie nimeni să pună piciorul!-Iată care sunt acestea.

În Insula Șerpilor trăiesc cele mai periculoase specii de șerpi din lume

Unul dintre locurile unde piciorul omenesc nu calcă este Insula Șerpilor. Motivul? Aici trăiesc cele mai periculoase specii de șerpi din lume, respeciv Bothrops insularis, a cărui mușcătură provoacă necroză imediată a țesuturilor.

De asemenea, e interzis cu desăvârșire ca cineva să intre într-un depozit uriaș care se află în Norvegia, locul unde se află rezerva globală de semințe. Adică în jur de 1,5 milioane de mostre diferite de semințe de culturi agricole. Depozitul este creat în cazul unei eventuale apocalipse sau catastrofe serioase cu caracter global, iar fiecare țară se spune că are propriul compartiment.

Și mormântul lui Qin Shi Huangdi, descoperit în anul 1974 este interzis omenirii c și insula Surtsey din apropierea Islandei, despre care se știe că s-a format în rezultatul erupțiilor a mai multor vulcani subacvatici. Zona 51 este în acest moment una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane de pe planetă. Nu în ultimul rând, interzisă este și Insula Morgan din Carolina de Nord, unde trăiesc peste 5 mii de maimuțe de aceeași specie, infestate cu herpes. Oamenilor le este strict interzis să apară pe această insulă, deoarece pot fi contaminați.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *