Simona Halep (27 de ani) s-a calificat pentru prima dată în finala de la Wimbledon și este prima jucătoare din România care reușește această performanță. Fostul număr unu mondial a glumit, spunând că e pregătită să sărbătorească reușita într-un mod inedit.

Simona a trecut în semifinale de Elina Svitolina, pe care a învins-o cu 6-1, 6-3, după doar 72 de minute. Halep a făcut poate cel mai bun meci al carierei pe iarbă, și a glumit la finalul meciului: ”Sinceră să fiu, nu am visat să fiu în finală, dar am visat să joc fiecare meci și mi-am dorit să se întâmple asta. Mi-am dorit să joc mai bine de la zi la zi, ceea ce s-a și întâmplat”.

”Să fiu în finală la Wimbledon e un lucru extraordinar. Indiferent de ceea ce se va întâmpla sâmbătă, eu nu o să-mi arunc rachetele in Tamisa, o să mă arunc pe mine in Tamisa”, a spus, râzând, Simona, conform Fanatik.

Simona Halep, foarte mulțumită de de evoluția ei de la Wimbledon
Simona a fost foarte bucuroasă la finalul partidei și a dezvăluit care a fost rețeta succesului.

”E unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Vreau să mă bucur de tenis. Nu a fost chiar atît de ușor cum o arată scorul, dar am luptat din greu ca să câștig acest meci. Am stat bine fizic, am avut o tactică bună, potrivit digisport.ro

Am mai multă experiență pozitivă pe teren, nu mai renunț. Încerc să fiu cea mai bună, să lupt până la capăt. Nu contează cu cine voi juca în finală, e ultimul meci al turneului”, a spus Simona, la finalul meciului, înainte să afle că o va înfrunta în finală pe Serena Williams.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *