În ultima perioadă ai observat că dinții tăi s-au îngălbenit? Chiar dacă nu e o problemă foarte gravă, ar fi bine să rezolvi situația cât mai repede posibil.

Sigur că o primă opțiune ar fi mergi urgent la un stomatolog pentru a-ți face o albire a dinților, însă dacă vei repeta mereu acest procedeu, aceștia se vor slăbi.
Cea mai bună metodă rămâne tot cea naturală, iar dintre multitudinea de remedii ale naturii, cojile de banana sunt la înălțime.

Iată cât de ușor și de eficient îți poți face dinți ca din reclame.

Freacă ușor cu partea interioară a bananei de dinți aproximativ două minute
Este foarte important ca înainte să aplici acest procedeu să îți speli bine dinții, cel mai indicat cu o pasta de dinți naturală. Ulterior, poți începe această metodă uimitoare, dar folosește doar o banana coaptă, întrucât are un conținut foarte mare de potasiu.

Tot ce trebuie să faci este să desfaci banana de la capătul de jos, apoi să ia o bucată de coajă și să începi să freci cu partea interioară pe dinți. Durata este de aproximativ 2-3 minute. Mineralele din coaja, precum potasiu, magneziu și mangan se absorb în dinți și vei rămâne uimit cât de albi pot deveni.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *