Nu există femeie care să nu folosească fondul de ten, însă puține sunt cele care nu se plâng că orice ar face, acesta nu arată pe față uniform, ba mai mult se trezesc cu tenul uscat.

Iată cum trebuie să aplicați corect fondul de ten pentru a nu avea probleme.

Testați pe ten când alegeți un fond de ten nou
Atunci când cumpărați un fond de ten nou, nu încercați pe mână, ci direct pe ten, pentru că doar atunci vă puteți da seama de culoarea acestuia și de cât de bine vi se potrivește. Și rețineți faptul că un fond de ten potrivit va deveni aproape invizibil pe fața voastră.

Întotdeauna înainte de a folosi fondul de ten, dați cu un primer, al cărui rol este de a-l uniformiza, a-l hidrata și a-l pregăti pentru fondul de ten. În plus, un primer bun va micşora porii şi va estompa ridurile fine. Încercați să mai aplicați fondul de ten în mai multe straturi, pentru că veți obține doar un ten încărcat.

În plus, nu mai aplicați fondul de ten cu degetele, ci folosiți burețeii speciali sau pensulele special create pentru așa ceva. Nu în ultimul rând, pentru a finisa aspectul tenului, folosiți o pudră translucidă care să nu vă încarce tenul.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *