Știați că apa oxigenată este considerate unul dintre cei mai eficienți dezinfectanți din acest moment? Dar nu doar acesta este motivul pentru care aceasta nu trebuie să vă lipsească din casă.

Nu trebuie să lipsească niciodată din casa ta-Iată la ce lucruri vă este de folos apa oxigenată.

Cel mai bun mod de a albi rufele

Întrucât carnea crudă poate lăsa mulți microbi, se recomandă ca după ce ați gătit, să dezinfectați tocătoarele de lemn, dar și mesele cu apă oxigenată. Și tot cu acest produs veți alunga toți microbii dar și mirosul neplăcut din frigider și de pe chiuvete. Nu trebuie decât să puneți apă oxigenată, lăsați câteva minute să acționeze, apoi curățați cu apă.

Bureții de bucătărie par mereu murdari, oricât de mult i-ați curăța? Nu ați folosit până acum apa oxigenată. Preparați un amestec din cantități egale de apă și apă oxigenată și înmuiați bureții în această soluție. Și tot apa oxigenată este cel mai bun produs pentru a albi rufele.

În acest sens, puneți în mașina de spălat o cană cu apă oxigenată și veți avea lucruri albe ca zăpada. Nu în ultimul rând, dacă aveți o ciupercă la degetele de la picioare, apa oxigenată vă este un bun prieten. Nu trebuie decât să preparați o soluție din apă oxigenată și apă normală, în cantități egale, apoi să introduceți picioarele în fiecare seară, timp de o jumătate de oră.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *