Ați ținut o sumedenie de cure de slăbire, dați jos câteva kilograme, apoi le puneți la loc?

Care sunt problemele cu care vă confruntați din punct de vedere endocrinologic,aflați de la celebrul expert american, doctor în științe, Sara Gottfried.

Estrogenul răspunde de reacția organismului la mâncare

Potrivit celebrului expert hormonal, o primă cauză pentru care femeile nu reușesc să slăbească este excesul de estrogen despre care puțină lume știe că este produs la femei chiar și după menopauză, acesta fiind cel care răspunde la reacția organismului la mâncare. În acest sens, pentru a micșora nivelul estrogenului, celebrul expert american recomandă consumul zilnic a jumătate de kilogram de legume pe zi.

Un alt motiv îl constituie excesul de insulină, motiv pentru care vi se recomandă să luați zilnic două lingurițe cu oțet de mere și apă plată. De asemenea, nu consumați dulciuri în exces. Excesul de corizol este o altă cauză pentru care nu reușiți să dați jos colăceii de pe burtică, iar atât timp cât organism e stresat, el încearcă să producă grăsime, mai ales în zona abdomenului.

În acest sens, Sara Gottfried recomandă să renunțați măcar pentru o perioadă la cafea și să optați pentru ceaiul verde, apoi cu ceaiul alb și în final cu apă fierbinte cu lămâie. Nu în ultimul rând, o persoană care are un aport mare de adiponectină, adică acel hormone care arată organismului necesitatea de a arde grăsimile, le va acumula. Pentru a se regla acest lucru, expertul american recomandă doamnelor să mănânce cât mai mult fistic.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *