George Simion, co-președintele AUR, a dezvăluit că și el și-a făcut testul PCR în această perioadă și acesta a arătat că este infectat cu noul coronavirus.

Liderul surprizei de la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie mai spune că nu avea niciun simptom, fapt pentru care crede că totul nu este decât o industrie.

Simion a făcut această mărturisire vineri seara, într-o emisiune de televiziune. În ciuda datelor medicale Real Time PCR, considerate de o precizie aproape maximă, viitorul parlamentar nu crede că a avut boala.

George Simion, liderul AUR, spune că a avut coronavirus: ”Nu aveam niciun simptom. E o industrie”
Co-fondatorul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a afirmat, vineri, la Aleph News, că și-a făcut testul PCR și acesta a arătat că este infectat cu noul coronavirus.

Simion spune că nu avea niciun simptom și că totul nu este decât o industrie. “Am făcut un asemenea test PCR la Timișoara. Am ieșit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie”, a spus George Simion, în emisiunea ‘Marius Tucă Show‘.

În ciuda acestei poziții din prezent, Co-președintele AUR nu este la fel de categoric în privința purtării măștii de protecție și a declarat, în cadrul unui interviu Newsweek LIVE, înainte de alegeri, că poartă mască la rândul său.

”Eu port mască, mi-am făcut una personalizată, cu tricolorul pe ea. Am avut și în campanie una cu sigla aur”, a menționat George Simion.

În urmă cu câteva săptămâni, acesta consideră că cei din partidul său care nu vor să poarte mască sunt ”cazuri izolate”, care nu-l interesează.

Simion, revoltat de măsurile de restricționare a activităților
Pe de ală parte, liderul AUR susținea că măsurile de restricție anti COVID-19, impuse de autorități, sunt exagerate.

”Restricțiile pot fi câteodată aberante. Restricțiile care se referă la închiderea restaurantelor, apoi închiderea teraselor, după ce patronii au investit în terase. Oameni îngheață în frig, se îmbolnăvesc.

Restricțiile sunt aberante când închizi piețele, îi scoți pe țărani afară, în condiții insalubre, răcesc, se îmbolnăvesc.

Restrângi locurile de unde se pot duce românii să cumpere produse, faci aglomerație în supermarket.”, spunea Simion în interviul pentru sursa citată mai sus.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *