Cleoptra Stratan și Edward Sanda au spus cel mai important „da” din viața lor în urmă cu două zile, mai exact pe 14 august. Cununia lor civilă a fost eveniment restrâns, la care au participat doar membrii familiei, dar și prietenii foarte aprooiați. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, iar ambii au radiat de fericire.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Sunt cu un pas mai aproape de a-și întemeia familia pe care amândoi și-o doresc atât de mult.

Fanii așteaptă acum cu sufletul la gură vești despre nunta religioasă, însă până atunci Cleopatra Stratan a dezvăluit ce au făcut ea și proaspătul ei soț a doua zi după cununie.

Cleopatra Stratan, despre prima zi în calitate de soție
Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Ea și Edward Sanda au avut încă de la început planuri mari de viitor, iar acum au început să le pună în mișcare. Cei doi s-au ținut de cuvânt, iar nul acesta au făcut cununia civilă, așa cum anunțaseră în urmă cu câteva luni.

După ce au petrecut alături de familie și prietenii apropiați, cei doi s-au trezit destul de târziu a doua zi. A fost o dimineață destul de liniștită pentru cei doi proaspeți însurăței.

„Suntem foarte bine, pe acasă, tocmai ne-am trezit. Acum vorbesc cu părinții mei la telefon”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Impact.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *