Elena Merișoreanu este în stare gravă la spital. Artista a fost diagnosticată cu COVID-19 și este internată la Institutul Matei Balș din București.

Elena Merișoreanu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Artista a fost internată de urgență la Institutul Matei Balș din București. Îndrăgita artistă s-a infectat cu noul coronavirus, deși a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID. În luna mai a acestui an, interpreta a fost operată de urgență din cauza problemelor grave pe care le avea cu fierea.

Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 74 de ani, a fost imunizată cu schema completă anti-COVID-19, dar boala tot și-a făcut loc în organismul ei. Potrivit Antena 3, cântăreața se simţea rău de aproximativ o săptămână. Aceasta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectarea cu Sars-CoV-2.

Starea artistei s-a degradat rapit, iar astăzi a chemat salvarea. Acum, celebra interpretă este inernată la Institutul Matei Balş din Capitală. Operația la care a fost supusă la începutul verii nu a fost singura experiență de acest fel a artistei. În anul 2018, Elena Merișoreanu a suferit o operație de urgență la corzile vocale. La acea vreme, artista și-a anulat toate concertele și evenimentele programate, pentru că avea nevoie de o perioadă prelungită de recuperare.

Elena Merișoreanu s-a operat la picior în primăvară
Merișoreanu s-a operat la picior în plină pandemie de coronavirus. Artista de muzică populară s-a operat și anul trecut la picior din cauza artrozei, iar la începutul acestui an a trebuit să se opereze la celălalt picior.

Deși trebuia ca operația să fie făcut mai devreme, artista a trebuit să o amâne din cauza faptului că s-a vaccinat. ”Doctorii tot îmi spun să mă operez pentru că s-a cam degradat piciorul meu și mă cam deranjează. Cred că luna viitoare în mod sigur mă voi opera. Ieri mi-am făcut și eu vaccinul ăla că trebuie să mă feresc. Făcându-mi vaccinul mă simt bine și aștept să-l fac și pe al doilea. Mă simt în siguranță”, a spus Elena Merișoreanu într-o emisiune tv.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *