Numerologul Mihai Voropchievici i-a făcut o analiză lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin are cifra de destin 7. Final de viață în 2023 pentru acesta?

Mihai Voropchievici i-a făcut o analiză de destin lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei, potrivit numerologului, ar putea avea parte de o moarte naturală în 2023.

Vladimir Putin, trădat și mort în 2023?
Mihai Voropchievici a mai precizat că liderul de la Kremlin are în prezent dorință de expansiune și că, sub influența cifrei patru, cineva apropiat l-ar putea trăda.

Totodată, cifra 7 de destin îl caracterizează pe liderul de la Kremlin drept o ființă secretoasă, introvertită și care nu este dispusă la o comunicare amplă.

”Vladimir Putin este sub influența cifrei patru în 2022, care înseamnă distrugere, dar și autodistrugere. El, practic, își urmărește țelurile. Fiind născut în ziua lui 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate.

Are și 7 cifra de destin. Asta înseamnă două datorii carmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos. Nu scoți nimic de la el, știe să păstreze secrete, ca dovadă faptul că el a acționat în secret.

7 este introvertit, foarte deștept, rezolvă la nivel intuitiv, comunicare e mai puțină. Vladimir Putin nu are decât acumulare. Acumulează informații dar nu le transmite”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Mihai Voropchievici: ”Putin impune respect prin teamă”
Un alt lucru interesant pe care numerologul l-a precizat despre Vladimir Putin este că tinde să-și câștige respectul prin inducerea sentimentului de teamă. Liderul de la Kremlin s-ar hrăni din frica oamenilor.

”Putin impune respect prin teamă. Este tipul de oligarg care trăiește și se alimentează pur și simplu din frica oamenilor.

Patru este o cifră care se divide. Adică el este 1, dar mai sunt încă 3 care-l pot vinde în orice clipă. Atât îl poate opri, trădarea.

Anul 2023 ar putea fi un final pentru Vladimir Putin. Deja și l-a pregătit singur în cifra morții (patru-n.r). Dorința lui este aceea de expansiune. Moare de moarte naturală. Poate să stea într-o expectativă, dar își poate pierde drepturile”, a mai spus Mihai Voropchievici, despre Vladimir Putin.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *