In timp ce lumea continua sa aduca omagii Reginei Elisabeta a II -a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, Printul Harry isi deplange bunica.

Ducele de Sussex a facut o declaratie emotionanta , care ramane afisata pe site-ul Archewell.

„In onoarea vietii bunicii mele, Majestatea Sa Regina – si in plangerea pierderii ei – cu totii ni se aminteste de busola calauzitoare care a fost pentru multi in angajamentul ei fata de serviciu si datorie. A fost admirata si respectata la nivel global”, a spus el „Gratia si demnitatea ei neclintita au ramas adevarate de-a lungul vietii ei si acum mostenirea ei vesnica.”

Harry si-a amintit, de asemenea, cuvintele pe care regina le-a spus dupa moartea sotului ei, Printul Philip, care suna adevarate acum: „Viata, desigur, consta in despartiri finale, precum si primele intalniri”.

„Bunico, in timp ce aceasta despartire finala ne aduce o mare tristete, sunt mereu recunoscator pentru toate primele noastre intalniri – de la cele mai timpurii amintiri din copilarie cu tine, pana la intalnirea cu tine pentru prima data in calitate de comandant sef. Ai cunoscut-o pe sotia mea draga si i-ai imbratisat pe stranepotii tai iubiti”, a scris Harry.

„Pretuiesc aceste momente impartasite cu tine si multe alte momente speciale. Deja mi-e foarte dor de tine. Si, in ceea ce priveste primele intalniri, acum il onoram pe tatal meu in nou rol ca regele Charles al III-lea ”.

In tributul sau el i-a multumit, de asemenea, bunicii sale pentru „angajamentul ei fata de serviciu”, „sfatul sanatos” si „zambetul ei molipsitor”.

„Si noi zambim stiind ca tu si bunicul sunteti reuniti acum si amandoi sunteti impreuna in pace”, a scris el.

Regina Elisabeta a II-a a murit joia trecuta, 8 septembrie, la Castelul Balmoral din Scotia, inconjurata de familia ei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *